Professionel behandling af ligtorne

Velkommen til CC. Clinic - din fodplejer i Skellerup, hvor dine fødder er i erfarne hænder. Med stor erfaring indenfor behandling af ligtorne og fodvorter, garanterer jeg, at du er i de bedste hænder. Uanset om du foretrækker en behandling i klinikken eller derhjemme, er jeg her for at sikre, at dine fødder bliver velplejede og sunde. 

Ligtorne og fodvorter kan opstå af forskellige årsager. Det kan være resultatet af tryk eller friktion på fødderne. Hos CC. Clinic - din fodplejer forstår jeg, hvilket ubehag det kan medføre, og derfor skræddersyer jeg fjernelse af ligtorne og fodvorter præcis til din fod. Jeg sørger for, at du får effektiv behandling, der lindrer smerte og forhindrer tilbagevendende problemer med ligtorne.

Mobil Fodpleje - få ligtorne behandling hjemme

Som mobil fodplejer kører jeg ud til kunder i Ullerslev, Rynkeby, Langeskov, Ferritslev og Ørbæk området. Du kan derfor blot læne dig tilbage og få behandling. Hvis du er gangbesværet eller ikke har transportmuligheder til min klinik i Skellerup, så kommer jeg til dig. Du skal blot ringe og bestille en tid, så finder vi en løsning, der passer til dig og dine behov. Lad mig tage mig af dine fødder, hvor det passer dig bedst.

Ligtorne og fodvorter kan forebygges med regelmæssig pleje. Efter en vellykket behandling vil jeg guide dig i hvordan du kan forebygge problemer, så du kan undgå fremtidige fodvorter eller ligtorne. Ved at opretholde sunde fodvaner kan du forvente langvarig lindrende effekt og undgå gener.

Tag det første skridt mod velplejede fødder

Giv dine fødder den kærlighed, det fortjener. Book din næste behandling hos CC. Clinic - din fodplejer i Skellerup i dag - uanset om det er i klinikken eller som mobil fodplejer. Fang mig på telefonnummer 22 95 26 16  eller book en tid online.

Book tid

Ring op