Prøv bio Sculpture Gel hos CC. Clinic - din fodplejer

Få smukke og velplejede tånegle med Bio Sculpture Gel hos CC. Clinic - din fodplejer. Det er en innovativ gel, som styrker og genopfrisker dine naturlige negle, samtidig med at den giver en langvarig glans og styrke.

Gelen er 99 % allergifri og 100 % fri for giftige stoffer, derfor er Bio Sculpture gel velegnet som en sikker og skånsom løsning til dine negle. Gelen har en holdbarhed på ca. 3 - 5 uger.

Bio Sculpture buildinggel anvender jeg til skadede, knækkede eller skrøbelige negle, for at hjælpe den nye negl på rette vej. Gelen fungerer som et beskyttende lag, der giver neglen mulighed for at vokse rigtigt ud. Gelen beskytter også dine negle mod at knække eller flosse.

Kom forbi min klinik og opleve gelen der beskytter dine negle og lader dem vokse korrekt ud.

Få smukke negle i min klinik

Jeg tilbyder gellak behandlinger i min klinik, også i forlængelse af andre behandlinger. Jeg tilbyder et vælg af farver, så du kan finde en farve som passer til dig. Gellak med Bio Sculpture Gel holder markant længere end normal neglelak. Gellak hærder i UV lys, hvilker gør lakken holder længere og bevarer sin smukke glans.

Book tid

Ring op