Japansk Lifting - Skønhed indefra

Drømmer du om at få et mere friskt og ungdommeligt udseende uden at ty til kirurgi eller kunstige indsprøjtninger i Ullerslev eller omegn? Så er Japansk Lifting hos CC. Clinic - din fodplejer det perfekte valg for dig. Japansk Lifting er en 100 % naturlig ansigtsbehandling, som løfter, glatter og afspænder dit ansigt på en helt unik måde. Du vil opleve en følelse af ro og velvære i hele kroppen, samtidig med at du får en mere strålende og sund hud.

Hvad er Japansk Lifting og hvordan virker det?

Japansk Lifting er en behandling, som kombinerer akupressur, lymfedrænage, zoneterapi og ansigtsmassage. Ved at stimulere bestemte punkter og zoner i ansigtet, frigøres spændinger og blokeringer, som kan forårsage, rynker, poser, mørke rander og andre aldringstegn. Behandlingen øger blodcirkulationen og ilttilførslen til huden, samt aktiverer kollagen- og elastinproduktionen, som giver huden mere elasticitet og fasthed. Behandlingen har også en positiv effekt på dit indre velbefindende, da den reducerer stress, hovedpine, nakke- og kæbespændinger, samt afbalancerer dit hormonsystem.

Hvad kan du forvente af Japansk Lifting?

Hos CC. Clinic - din fodplejer får du en professionel og personlig behandling, som tilpasses dine ønsker og behov. Jeg har stor erfaring med Japansk lifting og bruger kun naturlige og skånsomme produkter, som plejer og nærer din hud. Du kan vælge at kombinere behandlingen med hovedbundsmassage, ansigtspeeling, serum og massage.
Du vil straks mærke en forskel i dit ansigt, som vil føles mere løftet, glat og afslappet. Du vil også se en forskel i din hud, som vil få en mere frisk og ensartet glød. Behandlingen har en langvarig effekt, som kan forlænges ved at gentage den med jævne mellemrum.
Behandlingen kan også have en gavnlig effekt på migræne, tandpine, stress og tankemylder.

Forkæl dig selv med Japansk Lifting - Et ansigtsløft uden kirurgi

Jeg her gennem årerne hjulpet mange glade og loyale kunder fra områderne Ullerslev, Rynkeby, Nyborg, Langeskov, Ferritslev, og Ørbæk. 

Hvis du vil forkæle dig selv med en Japansk Lifting hos CC. Clinic - din fodplejer, kan du booke en tid online eller ring til mig på telefonnummer 22 95 26 16.

Book tid

Ring op