Dermatologisk testet - egnet til diabetikere

Blå Fusskraft, 125 ml 130 dkk

Fodcreme til tør og sprukken hud. Forebygger ligeledes fodlugt, fodsvamp og kløe mellem tæerne.

Indeholder Aloe Vera og urea som er fugtighedstilførende og giver den tørre, sprøde hud på fødderne den nødvendige pleje og gør huden elastisk, smidig og glat igen. De naturlige æteriske olier, bjergfyr/lavendel/rosmarin, opkvikkende kamfer og kølende mentol lindrer omgående brændende fødder og fodsmerter. Fødderne styrkes.

Grøn Fusskraft – Sandalcreme, 125 ml 130 dkk

Fodcreme til normal hud. Holder fødderne lugtfrie – naturlig frisk. Trænger hurtigt ind i huden. Velprøvede desinficerende virksomme stoffer forhindrer fodsvamp, kløe og blæredannelse mellem tæerne.

Plejende cremebasis bestående af bl.a. sheasmør, jojobaolie og Aloe Vera, komplekset DEOZINC der beskytter mod ubehagelig fodlugt i land tid. Sveddannelsen normaliseres. Naturlige æteriske olier, stimulerende kamfer og kølende mentol lindrer brændende og smertende fødder.

Lipidro Creme, 125 ml 150 dkk

Til optimal pleje af tør og følsom hud. Daglig brug beskytter mod fodlugt, fodsvamp og virker betændelseshæmmende.

Udligner mangel på lipider samt fugt og bringer naturlig balance i hudens beskyttelsesfunktion. Hård hud bliver blødgjort og omfattende nydannelse reduceres.

UPARFUMERET

Hårdhuds-Creme, 125 ml 150 dkk

Fjerner generende hård hud på 28 dage. Urea forstærket med glycerin og allantoin løsner forbindelsen mellem cellerne i de hårde hudlag. For at beskytte sig mod, at der igen dannes for meget hård hud anbefales det at pleje huden regelmæssigt med LIPIDRO-CREME.

Revne Salve, 125 ml 150 dkk

Plejesalve til meget hård, revnet, tør og ru hud. Revne-salve indeholder en virkningsfuld kombination af naturlige æteriske olier, det plejende vitamin pantenol og det betændelseshæmmende stof bisabolol fra kamille i en velafprøvet basis af udvalgte hudvenlige lipider. På en effektiv måde forebygges især revner i huden, røde pletter og ubehagelige bivirkninger.

Balance Fodcreme, 75 ml 170 dkk

REVITALISERENDE PLEJE TIL STRESSET HUD. Til normal og tør hud. Et vegansk, PEGfrit produkt uden parabener og silikoneolie.

Indeholder mælkesyrebakterier der fremmer den naturlige formering af sunde bakterier i hudens flora og bringer dem igen i balance. Den regenererer og styrker den naturlige hudbarriere og beskytter huden. Indeholder udtræk af hvid te der giver huden fugtighed og beskytter den mod fugttab. Indeholder sesamolie der plejer huden og gør den mærkbart mere smidig og glat.

Negle- og hudbeskyttelsesolie, 15 ml 135 dkk / 50 ml 300 dkk

Beskytter effektivt mod svampeangreb, holder negle og hud elastisk og smuk.

Indeholder de effektive aktive plejestoffer hvedkimolie, pantenol og bisabolol til pleje af negle og hud. Det velafprøvede aktive stof clotrimazol forhindrer svampeangreb. Revnede, skøre negle bliver elastiske og smukke og får en naturlig silkeglans.

Soft Feet Creme, 125 ml 160 dkk

Mælk og honning for velplejede fødder og ben. Den behagelige duft forfrisker og giver dermed en god fornemmelse af velplejede fødder. Beskytter mod fodsvamp.

Indeholder vitaminrig advocadoolie og andre værdifulde lipider i en blid plejende basis. Dybdevirkende Hyaluron binder fugtighed i dybere hudlag og forebygger dannelse af hård hud. Mælkelipider og honningekstrakt for smidig og glat hud. Fugtighedsgivende fod- og benpleje, som let absorberes og efterlader en følelse af fløjlsagtig hud.

Soft Feet Foam, 125 ml 160 dkk

Frugtagtig frisk duft som sammen med de fugtgivende og nærende indgredienser gør applikationen til en behagelig oplevelse. Til pleje af fødder og ben. Trænger hurtigt ind i huden.

Fugtindholdet fra Aloe vera sammen med den dybdevirkende hyaluronsyre sikre en varig fugtgivende effekt. Soft-komponenten kommer fra oliven, der også til hudpleje i mange år, har haft en høj prioritet. Linolsyre fra olivenolie opretholder en intakt hudbarriere og sund hud.

Soft Feet Peeling, 125 ml 170 dkk

Bambus og jojoba til velplejede fødder og ben.

Fjerner døde hudceller blidt og grundigt, fornyer hudens overflade og udglatter den. Naturligt bambus-granulat og jojoba-voks giver en skånsom massage og aktiverer hudens blodcirkulation. Sukker krystallerne gør det nemmere at fjerne løse hudskæl.

Det er nemmest at bruge peelingen i brusebadet. Gør huden godt fugtig, påfør peelingen og massér den ind i huden. Efter massagen skylles de resterende peelingkerner af sammen med de løsnede hudskæl.

ANBEFALING: Afrund den komplette pleje af dine ben og fødder med Soft Feet Creme

Hånd Creme, 75 ml 110 dkk

Fugtighedstilførende, beskyttende, trænger hurtigt ind. Til daglig pleje af hænderne.

Består af en kombination af værdifulde indholdsstoffer som Aloe Vera, jojobaolie, tapiokastivelse og urea til intensiv pleje og beskyttelse af belastede hænder. Betændelseshæmmende bisabolol, helingsfremmende pantenol og clotrimazol, som virker mod hudsvamp, gør beskyttelsen optimal.

BESTSELLER SIDEN FORÅR 2020!