+45 22 95 26 16 info@ccclinic.dk

opfølgning

Specielle cremer

Følg op på din behandlingen med cremer der er specielt udviklet til fødder.

Mine produkter afhjælper f.eks. trætte og ømme fødder, tør hud, fodsvamp, fodsved, flossede og knækkede negle samt tunge og trætte ben.

GEHWOL - Wellness starter ved fødderne

DERMATOLOGISK TESTET

EGNET TIL DIABETIKERE

 

Blå Fusskraft, 125 ml     130 dkk

Fodcreme til tør og sprukken hud. Forebygger ligeledes fodlugt, fodsvamp og kløe mellem tæerne.

Indeholder Aloe Vera og urea som er fugtighedstilførende og giver den tørre, sprøde hud på fødderne den nødvendige pleje og gør huden elastisk, smidig og glat igen. De naturlige æteriske olier, bjergfyr/lavendel/rosmarin, opkvikkende kamfer og kølende mentol lindrer omgående brændende fødder og fodsmerter. Fødderne styrkes.

Grøn Fusskraft – Sandalcreme, 125 ml     130 dkk

Fodcreme til normal hud. Holder fødderne lugtfrie – naturlig frisk. Trænger hurtigt ind i huden. Velprøvede desinficerende virksomme stoffer forhindrer fodsvamp, kløe og blæredannelse mellem tæerne.

Plejende cremebasis bestående af bl.a. sheasmør, jojobaolie og Aloe Vera, komplekset DEOZINC der beskytter mod ubehagelig fodlugt i land tid. Sveddannelsen normaliseres. Naturlige æteriske olier, stimulerende kamfer og kølende mentol lindrer brændende og smertende fødder.

Lipidro Creme, 125 ml     150 dkk

Til optimal pleje af tør og følsom hud. Daglig brug beskytter mod fodlugt, fodsvamp og virker betændelseshæmmende.

Udligner mangel på lipider samt fugt og bringer naturlig balance i hudens beskyttelsesfunktion. Hård hud bliver blødgjort og omfattende nydannelse reduceres.

UPARFUMERET

 

Hårdhuds-Creme, 125 ml      150 dkk

Fjerner generende hård hud på 28 dage. Urea forstærket med glycerin og allantoin løsner forbindelsen mellem cellerne i de hårde hudlag. For at beskytte sig mod, at der igen dannes for meget hård hud anbefales det at pleje huden regelmæssigt med LIPIDRO-CREME.

 

Revne Salve, 125 ml      150 dkk

Plejesalve til meget hård, revnet, tør og ru hud. Revne-salve indeholder en virkningsfuld kombination af naturlige æteriske olier, det plejende vitamin pantenol og det betændelseshæmmende stof bisabolol fra kamille i en velafprøvet basis af udvalgte hudvenlige lipider. På en effektiv måde forebygges især revner i huden, røde pletter og ubehagelige bivirkninger.

 

Balance Fodcreme, 75 ml      170 dkk

REVITALISERENDE PLEJE TIL STRESSET HUD. Til normal og tør hud. Et vegansk, PEGfrit produkt uden parabener og silikoneolie.

Indeholder mælkesyrebakterier der fremmer den naturlige formering af sunde bakterier i hudens flora og bringer dem igen i balance. Den regenererer og styrker den naturlige hudbarriere og beskytter huden. Indeholder udtræk af hvid te der giver huden fugtighed og beskytter den mod fugttab. Indeholder sesamolie der plejer huden og gør den mærkbart mere smidig og glat.

 

Negle- og hudbeskyttelsesolie, 15 ml  135 dkk / 50 ml  300 dkk

Beskytter effektivt mod svampeangreb, holder negle og hud elastisk og smuk.

Indeholder de effektive aktive plejestoffer hvedkimolie, pantenol og bisabolol til pleje af negle og hud. Det velafprøvede aktive stof clotrimazol forhindrer svampeangreb. Revnede, skøre negle bliver elastiske og smukke og får en naturlig silkeglans.

 

Soft Feet Creme, 125 ml     160 dkk

Mælk og honning for velplejede fødder og ben. Den behagelige duft forfrisker og giver dermed en god fornemmelse af velplejede fødder. Beskytter mod fodsvamp.

Indeholder vitaminrig advocadoolie og andre værdifulde lipider i en blid plejende basis. Dybdevirkende Hyaluron binder fugtighed i dybere hudlag og forebygger dannelse af hård hud. Mælkelipider og honningekstrakt for smidig og glat hud. Fugtighedsgivende fod- og benpleje, som let absorberes og efterlader en følelse af fløjlsagtig hud.

 

Soft Feet Foam, 125 ml      160 dkk

Frugtagtig frisk duft som sammen med de fugtgivende og nærende indgredienser gør applikationen til en behagelig oplevelse. Til pleje af fødder og ben. Trænger hurtigt ind i huden.

Fugtindholdet fra Aloe vera sammen med den dybdevirkende hyaluronsyre sikre en varig fugtgivende effekt.  Soft-komponenten kommer fra oliven, der også til hudpleje i mange år, har haft en høj prioritet. Linolsyre fra olivenolie opretholder en intakt hudbarriere og sund hud.

 

Soft Feet Peeling, 125 ml      170 dkk

Bambus og jojoba til velplejede fødder og ben.

Fjerner døde hudceller blidt og grundigt, fornyer hudens overflade og udglatter den. Naturligt bambus-granulat og jojoba-voks giver en skånsom massage og aktiverer hudens blodcirkulation. Sukker krystallerne gør det nemmere at fjerne løse hudskæl.

Det er nemmest at bruge peelingen i brusebadet. Gør huden godt fugtig, påfør peelingen og massér den ind i huden. Efter massagen skylles de resterende peelingkerner af sammen med de løsnede hudskæl.

ANBEFALING: Afrund den komplette pleje af dine ben og fødder med Soft Feet Creme

Hånd Creme, 75 ml     110 dkk

Fugtighedstilførende, beskyttende, trænger hurtigt ind. Til daglig pleje af hænderne.

Består af en kombination af værdifulde indholdsstoffer som Aloe Vera, jojobaolie, tapiokastivelse og urea til intensiv pleje og beskyttelse af belastede hænder. Betændelseshæmmende bisabolol, helingsfremmende pantenol og clotrimazol, som virker mod hudsvamp, gør beskyttelsen optimal.

BESTSELLER SIDEN FORÅR 2020!!

 

 

opfølgning

Specielle cremer

DR. BAUMANN

Beauty Care in a Special Way

Dr. Baumann

Eksklusiv Bionom Hudpleje

Uden kemisk konservering, uden parfume, uden mineralske olier, uden indholdsstoffer fra dyr, uden overflødig emballage.

Med specielle liposomer, med vegetabilske olier.

 

CLEANSING MILK, 200 ml.       180 dkk

Mild rensemælk til alle hudtyper. Ansigtsrensning, øjen-make-up fjerner, make-up fjerner.

Indeholder Vitamin E (anti-age) og urea (forhindre udtørring).

 

FACIAL TONIC LOTION “SPECIAL”,  200 ml.        205 dkk

Dejlig gel-agtig tonic der virker opfriskende. Den normaliserer hudens pH værdi, og samtidig er den plejende p.g.a. ekstra højt indhold af hyaluronsyre.

PEELING, MEDIUM, 75 ml.       190 dkk

Effektiv peeling emulsion med mikroskopiske fine slibepartikler til afslibning af døde hud partikler, skader ikke huden. Blodgennemstrømning og cellefornyelse stimuleres. Huden virker frisk, ny og glat.

Fedtet/blandet hud:  1 x pr. uge

Tør/sensibel hud:  1 – 2 x pr. måned

 

LIPOSOME MASK, 75 ml.       300 dkk

Et absolut toppræparat med en virkning, der kan ses i form af en friskere, renere og glattere hud ved regelmæssig anvendelse. Fugtindholdet i huden øges, så tørhedssrynker effektivt modvirkes. Hård talg bliver med tiden blødere og opløses, og urenheder aftager. Hudens blodgennemstrømning forbedres, den bliver fløjlsagtig og virker mere attraktiv.

 

SENSITIVE FOR NORMAL AND DRY SKIN, 30 ml.       300 dkk

Creme til dag- og natpleje af sart, tør og normal hud med tendens til allergi. Plejer og beskytter.

Indeholder Vitamin E og A der vedligeholder overhuden, er god til uren hud, solskader og pigmenteringer, anti-age virkning.

 

INTENSITIVE FOR DRY SKIN, 30 ml.       370 dkk

Ideel dag- og natcreme til den modne, sarte, tørre hud. Ved regelmæssig anvendelse bliver hudens fugtindhold optimal og smårynker reduceres betydeligt. Virker foryngende.

Indeholder Sheabutter, Vitamin E, A og C

 

EYE-CREAM, 15 ml.       210 dkk

Særdeles mild og meget effektiv pleje af det ømfindtlige øjenområde. Ved regelmæssig anvendelse mindskes rynkerne, og huden bliver fastere og glattere.

Indeholder Vitamin E, A og C

 

HYALURON SERUM, 7 ml.       170 dkk

Virker intensivt OPSTRAMMENDE OG FUGTGIVENDE. Ideel til hud der mangler fugt og elasticitet.

 

HORSE CHESTNUT SERUM, 7 ml.       170 dkk

Udtræk af hestekastanje der regulerer hudens blodgennemstrømning og styrker de blodkar der ligger i overfladen. Den synlige rødmen (COUPEROSE), fx. i kind- og næseområde aftager og den fortsatte udvikling af rødme modvirkes.

 

HUMIDITY SERUM, 7 ml.       170 dkk

Fugtighedsampul med hyaluronsyre til fugttør hud og TIL EKSTRA POWER PLEJE af øjenomgivelserne sammen med øjenplejeprodukterne.

 

CERAMIDE SERUM, 7 ml.       170 dkk

Modvirker en TØR OG SKÆLLENDE HUD effektivt.

 

VITAMIN A SERUM, 7 ml.       170 dkk

Regenererer beskadigede hudceller og øger hudens collagenindhold. Udligner den udtørrende virkning af UV stråler og modvirker rynkedannelse. Ideel som ANTI-AGE EFTER SOL OG SOLARIUM, OG TIL FOR TIDLIG ÆLDET, SOLSKADET, RYNKET HUD.

VITAMIN E SERUM, 7 ml.       170 dkk

Ideel til moden hud og hudtyper, der har tendens til pigmentfejl og sol allergi. BØR ANVENDES PÅ ANSIGT OG HALS FØR SOL OG SOLARIUM.

S.O.S. LASH ++ VIPPESERUM, 6 ml.    370 dkk

Plejende og effektiv vippeserum fra MarieChristine til dig der ønsker et ungdommeligt udtryk med lange fyldige vipper på en naturlig måde.

SOS Lash er opbygget med biotin, hyaluronsyre, keratin, collagen og naturlige planteekstrakter, der går ind og stimulere håret direkte i hårsækken og giver håret næring. Hårene bliver modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger som vippebuk, Lashes og make-up.

For at få en effekt skal du bruge serum på afrenset hud morgen og aften i minimum 3 måneder. Vippehår gror langsomt, men du vil herefter se en tydelig forskel og opnå meget stærkere og næringsrige hår.

SOS Lash kan både bruges på vipper og bryn. 

Serummet kan anvendes til alle og er fri for mineralolie, PEG parabener og parfume. Da den ikke indeholder olie, kan den anvendes sammen med vippe extension.

Anvendelse: Læg serummet på brynet eller som du ligger eyeliner, langs vippekanten. Påfør på den afrensede hud, kun i et lag af en omgang. Indtørring tager kun et par sekunder og du er klar til at lægge din make-up. Brug den morgen og aften.