Effektiv Lymfedrænage og lindring af væske i benene

CC. Clinic - din fodplejer er stedet, hvor dine fødder og ben får den opmærksomhed og behandling de fortjener. Udover min erfaring med behandling af ligtorne og nedgroede negle, tilbyder jeg lymfedrænage. Uanset om du foretrækker behandling i klinikken i Skellerup eller som mobil fodplejer, er jeg her for at sikre, at dine ben får den optimale pleje.

Som mobil fodplejer, kan jeg komme og behandle dig der hvor du befinder dig, uanset om det er i Ullerslev, Langeskov, Nyborg, Rynkeby, Ferritslev eller Ørbæk. Du kan derfor få behandlingen hjemme og undgår besværet med transport til min klinik. Jeg tager alt mit værktøj og remedier med ud til dig, så jeg kan udføre lymfedrænage hos dig.

Behandling af væske i benene og hævede ankler

I behandlingen af væskeophobninger anvender jeg Recovery Boots, som er effektivt i forbindelse med:

  • Restitution i forbindelse med sport – Udsætter du dig selv for hård træning, kan du nedbringe den passive restitutionsperiode, som normalt kræves og dermed få friske ben og arme til at fortsætte træningen.
  • Væskeophobning i ben – hævelser kan hæmme bevægelse. Når blodgennemstrømningen øges, sendes overskydende væske ud via lymfen og normal bevægelighed opnås igen.
  • Restless/urolige ben – Når blodgennemstrømningen øges, minimeres uroen og krible-krable-fornemmelsen i benene.
  • Gigtsmerter – Gigt forårsager ofte ophobninger af giftstoffer i leddene, som nedsætter bevægeligheden. I takt med at blodgennemstrømningen øges, transporteres giftstoffer og væske ud af kroppen, øges bevægeligheden og smerterne aftager.
  • Knæproblemer – Væske i knæ efter træning eller operation kan minimeres med Recovery.
  • Diabetes/sukkersyge – I forbindelse med blandt andet diabetes er der øget risiko for at udvikle føleforstyrrelser i underben og fødder. Recovery kan nedbringe disse symptomer, da blodgennemstrømningen øges og smerter i ben vil reduceres.
  • Trætte ben – Den øgede blodgennemstrømning frisker trætte ben op efter fx en lang dag, stående eller gående.

Hvorfor får man hævede ankler og underben?

Hævede underben eller væskeophobninger kan opstå af flere årsager. Det kan være aldringstegn, nedsat lymfecirkulation, skader eller medicinske tilstande som veneproblemer, kan resultere i væskeansamling i benene. Når lymfesystemet ikke fungerer korrekt, kan det føre til hævelse og ubehag. Ligeledes kan dårlig blodcirkulation øge risikoen for væskeophobning. Lymfedrænage er en effektiv metode til at reducere hævelse og forbedre benenes sundhed og komfort.

Bestil lymfedrænage hos CC. Clinic - din fodplejer i dag

Investér i dit velvære ved at vælge lymfedrænage hos CC. Clinic - din fodplejer. Ring nu på telefonnummer 22 95 26 16 for at booke din næste behandling og dine ben kan blive fit for fight igen. Du kan også nemt og bekvemt booke tid online.

Book tid

Ring op