+45 22 95 26 16 info@ccclinic.dk

Lymfedrænage

Er du træt i benene efter løbe- eller cykelturen?

Lider du af Kramper, uro i benene eller væskeophobninger, som får det til at snurre og spænde i benene?

Så vil en behandling med Recovery Boots være det helt rette for dig.

Behandling med Recovery Boots er effektivt i forbindelse med:

  • Restitution i forbindelse med sport – Udsætter du dig selv for hård træning, kan du nedbringe den passive restitutionsperiode, som normalt kræves og dermed få friske ben og arme til at forsætte træningen.
  • Væskeophobning i ben – hævelser kan hæmme bevægelse. Når blodgennemstrømningen øges, sendes overskydende væske ud via lymfen og normal bevægelighed opnås igen.
  • Restless/urolige ben – Når blodgennemstrømningen øges, minimeres uroen og krible-krable-fornemmelsen i benene.
  • Gigtsmerter – Gigt forårsager ofte ophobninger af giftstoffer i leddene, som nedsætter bevægligheden. I takt med at blodgennemstrømningen øges, transporteres giftstoffer og væske ud af kroppen, bevægligheden øges og smerterne aftager.
  • Knæproblemer – Væske i knæ efter træning eller operation kan minimeres med Recovery.
  • Diabetes/sukkersyge – I forbindelse med blandt andet diabetes er der øget risiko for at udvikle føleforstyrrrelser i underben og fødder. Recovery kan nedbringe disse symptomer, da blodgennemstrømningen øges og smerter i ben vil reduceres.
  • Trætte ben – Den øgede blodgennemstrømning frisker trætte ben op efter fx en lang dag, stående eller gående.

Kompressions støvlerne blev oprindeligt udviklet til hospitalerne, hvor de blev brugt til behandling af bl.a. diabetes, dårligt blodomløb, ødemer, til restitution ifm. operation m.m. Recovery Boots øger blodcirkulationen via kompression, hvilket hjælper med at fjerne affaldsstoffer og genopretter den naturlige forsyning af ilt og blod til musklerne. Man mener at 20 min. i Recovery Boots, svarer til op til 48 timers passiv restitution.