Behandling af nedgroede negle hos CC. Clinic - din fodplejer

Nedgroede negle er en almindelig tilstand, som mange mennesker oplever i løbet af deres liv. Det skyldes ofte, at neglen klippes for kort eller i en bue, hvilket giver neglen en forkert groretning. Nedgroede negle kan også være forårsaget af andre skader på fødderne, som fx forkerte sko og fodtøj.

Nedgroede negle kan være meget ubehagelige og smertefulde, især hvis der dannes infektion langs kanten. Derfor er det vigtigt at behandle det hurtigst muligt og forebygge nye tilfælde.

Hvordan behandler jeg nedgroede negle?

Behandlingen af nedgroede negle afhænger af graden af infektion og betændelse. I de fleste tilfælde kan jeg behandle nedgroede negle effektivt.

  • Forebyggelse af nedgroede negle og infektion: Put fødderne i sæbevand med klorhexidinholdig sæbe. Det kan nedbringe infektionen og mindske betændelsen. Er det slemt, kan du få antibiotisk salve eller creme, som kan hjælpe med at bekæmpe bakterierne og reducere smerterne.
  • Korrekt klipning af neglene er vigtigt, for at undgå at negle gror ud i samme retning.
  • Jeg kan også montere en bøjle på neglens kanter, så den gror ud i den rigtige vinkel og retning.

Kan man undgå nedgroede negle?

Hvis du sørger for korrekt behandling og forebygger nedgroede negle ved at have god fodhygiejne, bruge rummelige sko og strømper, undgår at klippe neglen forkert, vil du betydeligt reducere risikoen for nye tilfælde af nedgroede negle. Hvis du sørger for at få behandlet hurtigt efter symptomerne opstår, vil du have bedre chancer for at komme dig hurtigere.

Hvis du går og døjer med en eller flere nedgroede negle, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg er klar til at hjælpe dig og behandle dine nedgroede negle professionelt.

Du kan både vælge at besøge min klinik i Skellerup ved Ullerslev, eller du kan bestille en fodbehandling hjemme hos dig. Jeg kører ud i områderne Ferritslev, Rynkeby, Nyborg, Langeskov, Ørbæk og fodbehandler, så du slipper for besværet med kørsel.

Book tid

Ring op